Διακήρυξη

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Γαλατσίου
Δελτίου Τύπου   26/09/2010
Σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 24/09/2010, φίλες και φίλοι από το Δήμο Γαλατσίου αποφασίσαμε τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Αριστεράς και στο Δήμο μας. Από την ευρεία συζήτηση που προηγήθηκε καταλήξαμε στην ταύτισή μας να μιλήσουμε για μία άλλη Αριστερά που είναι εφικτή όχι μόνο με παρελθόν, ούτε μόνο με οράματα για το μέλλον αλλά και δυναμικό παρόν για να δημιουργήσουμε μαζί με την κοινωνία την ελπίδα και τη βεβαιότητα για μία άλλη Πολιτική, για μία άλλη Ελλάδα, για μία άλλη Ευρώπη.
Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την παρέμβασή μας στα δρώμενα της πόλης μας, του Γαλατσίου, αποφασίσαμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία στη δημοτική παράταξη που ήδη συμμετείχαμε τους Πολίτες εν Δράση με επικεφαλής την Ελένη Αυλωνίτου.
 Ιδιαίτερα σε περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής, αλλά και πολιτικής και κοινωνικής κρίσης στη μεταπολιτευτική ιστορία, όπως αυτή που διανύουμε, θεωρούμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα και ο Δήμος Γαλατσίου μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό παράγοντα ενδυνάμωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συμμετοχής όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον στη γειτονιά μας και στην πόλη μας. Επειδή θεωρούμε ότι η οικονομική κρίση δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για την αδράνεια και την απάθεια. Είμαστε όλοι εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί με την κοινωνία και να υλοποιήσουμε τις πολιτικές εκείνες που θα μας βοηθήσουν όλους εμάς να χαιρόμαστε που ζούμε στην πόλη μας.
Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή αποτελείται από τους εξής:
Μούκας Γιώργος επιχειρηματίας
Τούντας Δημήτρης, συνταξιούχος
Κορβίνο Τερέζα  εκπαιδευτικός
Ανδριοπούλου Σοφία  δικηγόρος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697 7549373 και 6932420013.
Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση επικοινωνίας: dagalatsiou@gmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου